Unieke appartementen met zeezicht

De blikvanger van Lichthuys Cadzand is de spectaculaire toren op de westhoek, vanwaar de bewoners prachtig uitzicht hebben op het houten plein met de Walk of Freedom bij de haven. Bovenop dit plein hebben wandelaars en voetgangers een spectaculair uitzicht op de Noordzee en de jachthaven. Vanaf de tweede verdieping is er vanuit de torenappartementen prachtig uitzicht op de duinen en de zee. De overige appartementen hebben voor het raam of vanaf het balkon vanaf de tweede verdieping zijwaarts zeezicht. Lichthuys Cadzand wordt een exclusief en kleinschalig project met 10 prachtige appartementen, allen voorzien van luxe badkamers, een eigen berging en een eigen parkeerplaats. Op de begane grond wordt een winkel of kantoor voorzien.

TOREN WEST

Unieke opzet, uniek uitzicht

Vanuit de appartementen in de toren op de westelijke hoek, hebben de bewoners prachtig uitzicht op het houten plein met de Walk of Freedom bij de haven. Vanaf de tweede verdieping hebben deze appartementen ook uitzicht op de duinen en de zee. Dankzij de grote harmonicapuien kunnen de bewoners van de torenappartementen vanaf de middag, tot de zon onder gaat, een uniek zonnig terras creëren in hun eigen woonkamer. Op het zuiden hebben deze appartementen een ruim balkon tot wel 2.80 meter diep. De torenappartementen hebben drie tot vier slaapkamers, allen voorzien van een eigen badkamer. De appartementen in de westhoek zijn allen uniek en hebben een fantastisch uitzicht.

TOREN OOST

Binnen en buiten zijn verbonden

De appartementen in Toren Oost zijn ideaal voor families of voor mensen die vrienden willen uitnodigen. Indien u graag buiten zit, zijn deze appartementen ook optimaal. De appartementen hebben een balkon met twee openslaande deuren bij de woonkamer aan de gezellige Boulevard de Wielingen. Vanaf dit balkon heeft u zijwaarts uitzicht op het houten plein bij de haven en vanaf de tweede verdieping ziet u vanaf het balkon ook de zee. Appartement 7 heeft een extra grote woonkamer. De drie comfortabele slaapkamers met eigen badkamers liggen aan de achterzijde en hebben een zonnig op het zuiden gelegen balkon van maar liefst 2.80 m diep. Deze appartementen zijn prachtig en liggen vlakbij de haven, het strand en de zee.

PENTHOUSE WEST

De bijzondere top van de prachtige toren van Lichthuys Cadzand behoort tot Penthouse West. De bovenkant van de toren, met een unieke hoogte van vier meter is vrijwel geheel in glas uitgevoerd. De toren in het penthouse is ook voorzien van harmonicapuien die zijn omringd door prachtige lamellen die doorlopen tot in de top van het dak. Dankzij deze puien kan ook in de woonkamer van de zon genoten worden. Tevens zitten in het zinken dakvlak naast de toren twee bijzondere klapramen van wel 2.50 meter hoog* (zie Penthouse Oost in brochure) die volledig kunnen worden opengeklapt en daarmee nog meer licht en uitzicht aan dit unieke appartement geven. Op het zuiden heeft Penthouse West een ruim balkon. Alle vier de slaapkamers hebben eigen badkamers en sanitair en er is een privésauna voorzien in dit appartement.

PENTHOUSE OOST

Direct onder het exclusieve zinken dak van Lichthuys Cadzand bevindt zich Penthouse Oost. Dit penthouse heeft een balkon met een volledig te openen harmonicapui aan de gezellige Boulevard de Wielingen. Penthouse Oost heeft een extra grote woonkamer met een balkon en een uniek raam van 2.50 meter hoog in het zinken dakvlak dat volledig open kan worden geschoven. Vanuit dit raam is er een prachtig uitzicht en het creëert eveneens een extra lichte woonkamer. De slaapkamers, met eigen badkamers, liggen aan de achterzijde van Penthouse Oost. Deze hebben een ruim balkon gelegen op het zuiden, waardoor u hier volop van de zon kan genieten.

COMPACT LUXE APPARTEMENTEN

Centraal aan de zeezijde van Lichthuys Cadzand, tussen de Westelijke en Oostelijke Toren, vindt u de comfortabele tweekamer appartementen. Deze zijn voorzien van een fijne indeling met twee hoge openslaande deuren met Frans balkon aan de gezellige woonkamer met open keuken, en 1 zo een raam bij de van alle gemakken voorziene slaapkamer. Een centraal gelegen compact luxe appartement voorzien van alles wat u nodig hebt op een steenworp van de haven en de zee in het prachtige Lichthuys Cadzand.

VERDIEPINSOVERZICHTEN